2017/04/22

Memorandum bashkëpunimi me USAID-in

Lazim Destani, kryetar nderi i Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare, mori pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të Memorandumit për Bashkëpunim mes Rrjetit dhe USAID-it. Në këtë ceremoni, USAID-in e përfaqësoi James Hope, drejtor i zyrës së kësaj Agjencie në Republikën e Kosovës.

Marrëveshja e nënshkruar në Prishtinë mes tjerash paraqet dëshmi për përkushtimin institucional edhe të SHBA-ve në mbështetjen e kompanive vendore për eksportimin e produkteve të tyre në kompanitë e diasporës shqiptare nëpër botë.

Aftësimi i kompanive shqiptare, për të konkurruar me sasi, cilësi dhe çmime në tregjet perëndimore, paraqet sfidën dhe mundësinë më të mirë për zhvillimin ekonomik të rajonit.

Artikuj të ngjashëm
12.11.2019
I ftuar nga organizatori i Kongresit, Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane në Gjermani, Lazim Destani mori pjesë në Kongresin e II-të...
28.10.2019
Lazim Destani i priti Anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës, njësi e Ministrisë së Diasporës e R. Shqipërisë, në takimin...
28.10.2019
Kryetari i Bordit Këshillëdhënës të Ecolog-ut, z. Lazim Destani, në zyrat e kompanisë në Tetovë e priti për vizitë Ambasadoren...