2018/10/29

Lazim Destani viziton Universitetin e Europës Juglindore

Këto ditë në Tetovë, filantropi Lazim Destani vizitoi Universitetin e Europës Juglindore ku e priti Akademiku, Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, i zgjedhur rishtas në postin e rektorit të këtij universiteti. Lazim Destani e uroi rektorin Bexheti për detyrën e tij të re duke i dëshiruar punë të mbarë në postin e drejtuesit të këtij institucioni të arsimit sipëror. Lazim Destani me këtë rast shprehu vlerësimin e tij për punën e universitetit, ‘Universiteti i Europës Juglindore gjatë punës shumëvjeçare të kësaj vatre të dijes ka nxjerrë kuadro të nivelit të lartë të cilët sot konkurrojnë në tregun e punës dhe japin kontribut për shoqërinë.’

Gjatë këtij takimi rektori Bexheti fillimisht e falënderoi z. Lazim Destani për vizitën pastaj vazhduan bisedën ku ndër të tjera, ai theksoi faktin se UEJL është institucion që bashkëpunimin me komunitetin e biznesit e ka qëllim strategjik të zhvillimit. Destani në këtë pikëpamje shfaqi interesin që kanë bizneset e familjes së tij për t’i mbështetur e për të bashkëpunuar me institucionet arsimore. Në këtë frymë ata i shtruan mundësitë dhe diskutuan mbi  format e thellimit të bashkëpunimit me interes për të dyja palët e për të mirën e shoqërisë.

Artikuj të ngjashëm
12.11.2019
I ftuar nga organizatori i Kongresit, Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane në Gjermani, Lazim Destani mori pjesë në Kongresin e II-të...
28.10.2019
Lazim Destani i priti Anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës, njësi e Ministrisë së Diasporës e R. Shqipërisë, në takimin...
28.10.2019
Kryetari i Bordit Këshillëdhënës të Ecolog-ut, z. Lazim Destani, në zyrat e kompanisë në Tetovë e priti për vizitë Ambasadoren...