2017/09/19

Lazim Destani takoi kryeministrin e Republikës së Afrikës Qendrore

Lazim Destani takoi kryeministrin e Republikës së Afrikës Qendrore (RAQ), Simplice Sarandji. Në këtë takim ata shkëmbyen pikëpamjet e tyre mbi mundësitë e bashkëpunimit dhe zhvillimit ekonomik në vendet afrikane.

Kryeministri Sarandji shprehu vlerësimet e tij për projektet e deritashme të kompanisë së familjes Destani në Republikën e Afrikës Qendrore duke i bërë ftesë për ndërmarrjen e iniciativa të reja për investime edhe në sektorë të tjerë.

Nga ana tjetër, Destani i shprehu atij kënaqësinë për bashkëpunimin e frytshëm me institucionet e RAQ.

 

 

Artikuj të ngjashëm
12.11.2019
I ftuar nga organizatori i Kongresit, Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane në Gjermani, Lazim Destani mori pjesë në Kongresin e II-të...
28.10.2019
Lazim Destani i priti Anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës, njësi e Ministrisë së Diasporës e R. Shqipërisë, në takimin...
28.10.2019
Kryetari i Bordit Këshillëdhënës të Ecolog-ut, z. Lazim Destani, në zyrat e kompanisë në Tetovë e priti për vizitë Ambasadoren...