2017/04/21

Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë

Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë u mbajt në Pejë. Ky forum i solli së bashku një varg entitetesh ekonomike si, Rrjeti Global i Bizneseve të Diasporës Shqiptare, Klubi i Prodhuesve të Kosovës, Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, etj.. Gjithashtu në takim morën pjesë edhe përfaqësues institucionesh si, kryeparlamentari i Republikës së Kosovës, kryetari i komunës së Ulqinit dhe shumë figura të tjera nga mbarë trevat shqiptare.

Para të pranishmëve në këtë Forum dhe përmes tyre edhe më gjerë, Lazim Destani dërgoi mesazh motivues e inkurajues duke potencuar rëndësinë e bashkëpunimit rajonal dhe ndërkufitar. Ky bashkëpunim potencon ai, do ta përshpejtojë procesin e integrimit dhe të krijimit të vlerave më të larta në ekonominë e lirë dhe do ta stimulojë rritjen e tregut.

Pjesë e Forumit ishte edhe akti i nënshkrimit të kontratës së parë biznesore të organizatave bashkëpunuese, për të cilën Rrjeti Global i Bizneseve të Diasporës ka punuar intensivisht gjatë viteve të fundit.

Artikuj të ngjashëm
12.11.2019
I ftuar nga organizatori i Kongresit, Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane në Gjermani, Lazim Destani mori pjesë në Kongresin e II-të...
28.10.2019
Lazim Destani i priti Anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës, njësi e Ministrisë së Diasporës e R. Shqipërisë, në takimin...
28.10.2019
Kryetari i Bordit Këshillëdhënës të Ecolog-ut, z. Lazim Destani, në zyrat e kompanisë në Tetovë e priti për vizitë Ambasadoren...