2018/04/13

Diksutime për projekte konkrete të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare

Lazim Destani, në  hapësirat e Wirschaftclub në Dyzeldorf, priti delegacionin e Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare të kryesuar nga kryetari i Rrjetit, Nazar Mehmeti. Këtë vizitë Mehmeti e realizoi së bashku me disa nga anëtarët e strukturës drejtuese të Rrjetit, si kryetari për Europë, Yll Blakaj, sekretari i përgjithshëm i Rrjetit, Ismet Smajli, drejtori, Naim Dedushaj si dhe nënkryetari për Finlandë, Omer Nura.

Në takim ata zhvilluan diskutime dhe shkëmbyen ide e mendime rreth zhvillimeve dhe aktiviteteve të përgjithshme të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare.

Lazim Destani, si kryetar nderi i Rrjetit, gjatë diskutimit të tij theksoi nevojën për hapa dhe projekte konkrete, një aspekt ky që buron nga përcaktimet e Rrjetit dhe për të cilin po bëhen përpjekje nga e gjithë struktura e Rrjetit Global të Bizneseve të Diasporës Shqiptare.

Artikuj të ngjashëm
12.11.2019
I ftuar nga organizatori i Kongresit, Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane në Gjermani, Lazim Destani mori pjesë në Kongresin e II-të...
28.10.2019
Lazim Destani i priti Anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës, njësi e Ministrisë së Diasporës e R. Shqipërisë, në takimin...
28.10.2019
Kryetari i Bordit Këshillëdhënës të Ecolog-ut, z. Lazim Destani, në zyrat e kompanisë në Tetovë e priti për vizitë Ambasadoren...