2019/10/28

Plani i Veprimit i Strategjisë Kombëtare për 2020

Lazim Destani i priti Anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës, njësi e Ministrisë së Diasporës e R. Shqipërisë, në takimin e mbajtur më 12-13 tetor në Dyzeldorf, Gjermani. Në këtë takim dy-ditor që u mbajt në

Klubin Ekonomik prestigjioz Wirtschaftsclub në Dyzeldorf, në zemër të qytetit të shtatë më të madh gjerman, për t’i ndjekur punimet mori pjesë Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko. Anëtarët e Këshillit diskutuan mbi aktivitetet për vitin 2020 si dhe ndoqën fjalën e Ministrit Majko mbi Planin e Veprimit të Strategjisë Kombëtare për Diasporën shqiptare.

Si përkrahës për rajonin e Europës Juglindore, z. Destani në mënyrë të veçantë potencoi se këto dialogje janë vendimtare për zhvillimin e mëtejshëm të rajonit. Kjo ishte paraqitja e parë e Ministrit Majko para Këshillit Koordinues të Diasporës.

Artikuj të ngjashëm
12.11.2019
I ftuar nga organizatori i Kongresit, Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane në Gjermani, Lazim Destani mori pjesë në Kongresin e II-të...
28.10.2019
Kryetari i Bordit Këshillëdhënës të Ecolog-ut, z. Lazim Destani, në zyrat e kompanisë në Tetovë e priti për vizitë Ambasadoren...
28.10.2019
Një shkollë fillore e qytetit të Tetovës në Maqedoninë e Veriut është projekti i kohës së fundit i filantropit nga...