Ballina
Lajme
02, Jul 2021
Biznesmeni dhe filantropi Lazim Destani ndodhet këto ditë në Ohër të Maqedonisë së Veriut ku po ndjek nga afër konferencën dy-ditëshe, “Vendet e Ballkanit – Pjesa që mungon për të...
Lajme
16, Jun 2021
Sot më 16 qershor, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Remitancave, në Tiranë u mbajt aktiviteti i organizuar nga Agjencia Kombëtare e Diasporës me mbështetjen e Bankës së Shqipërisë dhe...
Lajme
17, Mar 2021
Biznesmeni dhe filantropi Lazim Destani i bën thirrje shtetasve nga Maqedonia e Veriut që jetojnë jashtë shtetit të regjistrohen sa më parë pasi procesi përfundon më 21 prill. Statusi i...
Lajme
04, Feb 2021
Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës (AShAK) ka promovuar sot librin “Demografia e Kosovës” me autor, Akadmik Hivzi Islami. Shtypjen e kësaj vepre shkencore e financoi filantropi Lazim Destani....
Lajme
08, Jan 2021
Me rastin e përfundimit të punës prej më se 30 vjetësh në Kongresin Amerikan, Lazim Destani e ka çmuar lart dhe e ka falënderuar Kongresistin Eliot Engel për rolin e...
Lajme
22, Dec 2020
Dje, më 21 dhjetor, u mbajt takimi përmbyllës për vitin 2020 i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare me ç’rast në përgjithësi u evidentuan aktivitetet e kryera gjatë vitit që...